Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 500 g di acqua
- 4 finocchi piccoli, puliti e tagliati in quarti
- 150 g di Fontina a fette
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 789.5 kJ / 188.7 kcal
- Protein
- 13.1 g
- Sacharidy
- 2.4 g
- Tuk
- 13.9 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 50.1 g
- Sodík
- 416.2 mg
Alternativní recepty
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Cavolfiori gratinati
50min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Asparagi alla parmigiana
50min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30min
Asparagi alla parmigiana
50min
Sformato di finocchi
1h
Finocchi ripieni
1h
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Peperoni alla piemontese
55min
Melanzane alla pizzaiola
1 Std. 10 Min