Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 50 g di burro
- 1 spicchio di aglio, a piacere
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- tartufo fresco a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1152 kJ / 275.5 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 825 mg
Alternativní recepty
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Zuppa di lenticchie in vasocottura
1 Std. 10 Min
Lumachine in rosso
1h 40 min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55 min
Zuppa di pasta e polpette ai funghi
1h 15min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 min
Pomodori ripieni di riso basmati
1h
Castagnole ripiene
14 godz.
Scaloppine ai funghi
40 Min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1h 5min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Scaloppine alla perugina
30 min