Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 50 g di burro
- 1 spicchio di aglio, a piacere
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- tartufo fresco a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1152 kJ / 275.5 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 825 mg
Alternativní recepty
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Scaloppine ai funghi
40 λεπτ.
Involtini di lonza, radicchio e pancetta
1h
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50 Min
Penne risottate ai cuori di carciofo, prosciutto e ricotta
45min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45min
Petto di pollo con funghi e verdure
1h
Capesante ai funghi porcini
1h 20 phút
Spaghetti al ragu' di asparagi
40 λεπτ.
Risotto funghi e salsiccia
55min
Scaloppine agli asparagi
1h
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min