
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 50 g di burro
- 1 spicchio di aglio a piacere
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- tartufo fresco a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 275.5 kcal / 1152 kJ
- Protein
- 35.5 g
- Tuk
- 14.3 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Sodík
- 825 mg
Alternativní recepty
Straccetti di manzo con contorno di caponata
45min
Crêpes (senza lattosio)
1hod.
Braciole di maiale con salsa all’ananas
3hod.
Vitello in crosta di pane con patate dolci
1hod.
Involtini di salmone e melanzane
1hod.
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1hod.
Petto di pollo con funghi e verdure
1hod.
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Linguine con scampi al limone
20min
Lenticchie e salsiccia
2hod. 55min
Zuppetta di crostacei
40min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min