Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- farina tipo 00 q.b.
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 50 g di burro
- 1 spicchio di aglio, a piacere
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- tartufo fresco a scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1152 kJ / 275.5 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Sacharidy
- 4.4 g
- Tuk
- 14.3 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 825 mg
Alternativní recepty
Spezzatino di tacchino e pancetta con porri
45min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45min
Scaloppine ai funghi
40min
Bangers and mash (Salsicce con purè di patate)
1 Std. 30 Min
Risotto funghi e salsiccia
55min
Manzo con olive e peperoni
35min
Bocconcini di tacchino in salsa di funghi
40min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50min
Uova strapazzate ai funghi e guanciale
30min
Rotolo al cioccolato e arancia
Žádné hodnocení
Cosce di pollo e funghi a Cottura Lenta
1 godz. 50 min