Scaloppine al tartufo

Scaloppine al tartufo

3.0 5 rating
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • farina tipo 00 q.b.
  • 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
  • 50 g di burro
  • 1 spicchio di aglio a piacere
  • 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
  • 2 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 20 g di vino bianco
  • tartufo fresco a scaglie

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 825 mg
Protein 35.5 g
Kalorie 1152 kJ / 275.5 kcal
Tuk 14.3 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 7.8 g
Sacharidy 4.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...