Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Anellini
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 2 uova (circa 60 g l'una)
- 60 g di acqua fredda
Sugo alla pecorara
- 40 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di melanzana a tocchetti (2-3 cm)
- 150 g di zucchine a tocchetti (2-3 cm)
- 100 g di peperone giallo, pulito e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di passata di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 300 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 50 g di pecorino grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2582 kJ / 617 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 70.8 g
- Tuk
- 26.3 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bucatini alle melanzane, pomodori e funghi porcini
50 menit
Penne alla puttanesca
35 Min
Spaghettini ai peperoni
50 menit
Millecosedde alla calabrese
1j 30 menit
Penne all'arrabbiata
20 min
Penne pisellini, funghi e speck
30 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1j 25 menit
Tagliatelle mediterranee
35 Min
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
20 min
Rigatoni capricciosi
1j
Sedanini al forno alla mediterranea
45 Min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1 godz. 5 min