Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Anellini
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 2 uova (circa 60 g l'una)
- 60 g di acqua fredda
Sugo alla pecorara
- 40 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di melanzana a tocchetti (2-3 cm)
- 150 g di zucchine a tocchetti (2-3 cm)
- 100 g di peperone giallo, pulito e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di passata di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 300 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 50 g di pecorino grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2582 kJ / 617 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 70.8 g
- Tuk
- 26.3 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta patate e speck
40 Min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2j 40 menit
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45 Min
Galette des rois ananas e Rum
2h 30min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Mariola calabrese
50min
Pasta ‘ncasciata
1h 55min
Lasagne all'amatriciana
2 Std.
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1h 30min
Gnocchi alla sorrentina
1ωρ. 25 λεπτ.
Cavatelli di 'nduja al pomodoro e fagioli
55min
Pasta alla Norma leggera
1 Std.