
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Anellini
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 2 uova (circa 60 g l'una)
- 60 g di acqua fredda
Sugo alla pecorara
- 40 g di cipolla in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di melanzana a tocchetti (2-3 cm)
- 150 g di zucchine a tocchetti (2-3 cm)
- 100 g di peperone giallo pulito e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di passata di pomodoro
- 2 pizzichi di sale
- 300 g di ricotta di pecora scolata dal siero
- 50 g di pecorino grattugiato
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 617 kcal / 2582 kJ
- Protein
- 24.4 g
- Tuk
- 26.3 g
- Sacharidy
- 70.8 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crocchette di riso al forno
1hod. 35min
Orecchiette cicoria e mozzarella
40min
Pappardelle rucola e ricotta
1hod.
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1hod. 15min
Tagliolini zucchine e culatello
30min
Tagliolini alla molisana
1hod. 30min
Cappellacci di zucca
1hod. 30min
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50min
Lagane e ceci
1hod.
Ravioli con salsa di zucchine
35min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1hod.
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3hod. 30min