Kompatibilní verze
Lasagne ai funghi e crema di patate allo zafferano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 500 g di funghi porcini surgelati decongelati e asciugati con carta assorbente
- 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 200 g di spinaci in foglia surgelati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di noce moscata
- 600 g di patate, pelate e a cubetti (1 cm)
- 700 g di latte intero
- 1 bustina di zafferano
- 15 g di burro + q.b.
- 130 g di pasta fresca tipo lasagne
- 300 g di provola affumicata a fette
- Parmigiano Reggiano grattugiato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2361.8 kJ / 564.5 kcal
- Protein
- 30.5 g
- Sacharidy
- 43.4 g
- Tuk
- 31 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 1273.4 mg
Alternativní recepty
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Pasta fredda alla norma
30min
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1 Std. 40 Min
Lasagne di pane raffermo
1 Std. 45 Min
Crespelle agli asparagi
1 Std. 30 Min
Semifreddo alle noci
6h 30 min
Menù: Rollè di zucchine farcito; Spaghetti con crema di fagiolini; Gelato veloce alla pesca (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Pasta ‘ncasciata
1 godz. 55 min
Fileja tropeani
2 Std.
Sformato di riso filante agli asparagi e prosciutto cotto
1 Std. 5 Min
Paccheri zucca e provola
45min