Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpo
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
Insalata di riso
- 1500 g di acqua
- sale q.b.
- 300 g di riso Parboiled (cottura 15 minuti circa)
- 250 g di patate a tocchetti (1 cm)
- 250 g di fagiolini verdi freschi in quarti (2 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2280.8 kJ / 544.8 kcal
- Protein
- 33.2 g
- Sacharidy
- 79.7 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 915.5 mg
Alternativní recepty
Riso con gamberi e verdure
30 min
Calamari in umido
55 min
Farro con seppie e verdure
35 min
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Sogliola gratinata e mele
40 min
Seppie ripiene con pomodori secchi profumati.
40 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55 min
Gamberi al balsamico
30 min
Riso con polpo
1h 10 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min