Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpo
- 500 g di acqua
- 700 g di polpo fresco
Insalata di riso
- 1500 g di acqua
- sale q.b.
- 300 g di riso Parboiled (cottura 15 minuti circa)
- 250 g di patate a tocchetti (1 cm)
- 250 g di fagiolini verdi freschi in quarti (2 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2280.8 kJ / 544.8 kcal
- Protein
- 33.2 g
- Sacharidy
- 79.7 g
- Tuk
- 9.9 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 4.6 g
- Sodík
- 915.5 mg
Alternativní recepty
Seppioline al vino bianco
25min
Insalata di polpo e zucchine
1u.
Insalata di mare
1h 15min
Fusilli alle cozze piccanti
55min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Fusilli alle cozze piccanti
Žádné hodnocení
Zuppa di aragosta
1u.
Insalata di seppioline con frutta secca
30min
Insalata di crescione con polpo e gamberi
40min
Torta panna, fragole e lamponi
2h 5 min
Polpo agli agrumi
1u.
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 min