Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di pecorino semi stagionato, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di lonza di maiale a fettine
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 60 g di pancetta affumicata a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 500 g di pomodori pelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 Min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Involtini di pollo in salsa di birra
45 Min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 Min
Polpettone di carne ai funghi
1 Std. 30 Min
Involtini di vitello
35 Min
Involtini alla frutta secca
40 Min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Straccetti di vitello al Marsala
30 Min
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min