
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di pecorino semi stagionato, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di lonza di maiale a fettine
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 60 g di pancetta affumicata a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 500 g di pomodori pelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 402 kcal / 1682 kJ
- Protein
- 33.9 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Scaloppine ai funghi
40min
Filetto ai funghi
1hod.
Bocconcini di pollo alla cacciatora con olive
40min
Sedanini al forno alla mediterranea
45min
Polpettone di carne ai funghi
1hod. 30min
Involtini di vitello
35min
Scaloppine alla perugina
30min
Polpette in salsa spagnola
1hod.
Involtini di carne al Varoma
40min
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Filetto di maiale con crema di funghi
35min