Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di pecorino semi stagionato, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 500 g di lonza di maiale a fettine
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 60 g di pancetta affumicata a fette
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di vino rosso
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 500 g di pomodori pelati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 1.3 g
Alternativní recepty
Scaloppine alla pizzaiola
25min
Involtini alla frutta secca
40min
Straccetti di vitello al Marsala
30min
Vitello piccante con peperoni e prezzemolo
35min
Involtini di carne al Varoma
40min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30min
Bombette di Alberobello
40min
Involtini di vitello
35min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1h 35min
Involtini al pomodoro
55min
Filetto ai funghi
1h
Involtini di pollo in salsa di birra
45min