Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 - 3 ramilletes de espárragos verdes gruesos (aprox. 1000 g)
- 60 g de aceite de oliva
- 2 dientes de ajo, pelados
- 10 g de azúcar
- 100 g de cebolla blanca, en trozos (2-3 cm)
- 150 g de papa, pelada y en trozos
- 100 g de espinacas congeladas (descongeladas y escurridas)
- 400 g de agua
- 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L), desmenuzado
- 1 pizca de nuez moscada en polvo
- 10 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 1 cdita de mantequilla sin sal
- 2 cdas de piñones
- 1 chile rojo, fresco, sin tallo, sin semillas y en rodajas (1 mm)
- 150 g crema para batir (30-40% grasa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1379 kJ / 329 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 706 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de calabacita
25 min
Crema de calabacita, cilantro y chile
40 Min
Crema de coliflor con piñones
40 Min
Crema de brócoli y manzana verde
35min
Sopa fría de aguacate
5 Min
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Crema de espárragos y queso Brie
30 min
Sopa de zanahoria y apio nabo con aceite de hierbas
45 min
Sopa de coliflor y bacalao con tocino
30 min
Crema de champiñones
20 min
Sopa fría de coliflor
5h
Crema de elote y estragón
1h