Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de queso fresco de Burgos
- 1 diente de ajo
- 60 g de cebolla en trozos
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 400 g de tomate en cuartos
- 10 g de cilantro fresco (las hojas y el tallo)
-
2 - 3
guindillas secas, sin tallos
nebo 1 chile chipotle en conserva - 25 g de aceite de girasol
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de nachos de maíz fritos
- 180 g de crème fraîche
- 2 aguacates
- hojas de cilantro fresco, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 3127 kJ / 747 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Sacharidy
- 80 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 9.9 g
- Vláknina
- 10.8 g
- Sodík
- 1140.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cochinita Pibil Demo
15 Min
Chorizo norteño
30 Min
Tacos de lechuga con pollo asiático
30 Min
Entomatadas de pollo
40 Min
Terrina de pato y pollo con cerezas.
Žádné hodnocení
Barbacoa de res estilo Jalisco en cocción lenta TM6
4h 30min
Helado de gorgonzola con peras salteadas y nueces
14 Std. 15 Min
Chilaquiles verdes con pollo
45 Min
Tacos de gambas al chipotle
15 Min
Huevos rancheros
30 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5 Std.