Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g azeite
- 1 dente de alho
- 60 g cebola
- 100 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 2 dente de alho inteiro c/ casca
- 500 g carne de vaca p/ guisar cortada em tiras (1,5x3-4 cm aprox.)
- 100 g vinho branco
- 550 g caldo de carne líquido
- ½ c. chá de sal
- 3 pitadas de pimenta
- 2 folhas de louro
- 240 g arroz p/ risoto
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2232.9 kJ / 533.7 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 57.5 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 847.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carbonara de salsichas
40min
Lombo de porco com vegetais
40min
Arroz de salsicha à moda de Hong Kong
55min
Arroz com carne e brócolos
50min
Menu: Pudim de carne com cogumelos, feijão-verde e arroz de couve-flor
45min
Arroz de frango com caril
40min
Tortilha de batata a vapor - TM6
45min
Costeletas de porco com molho de café
40min
Guisado de peru com couve
40min
Frango marroquino
30 Min
One pot de massa com salsicha
30 Min
Arroz de camarão cantonês
50min