Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g azeite
- 1 dente de alho
- 60 g cebola
- 100 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 2 dente de alho inteiro c/ casca
- 500 g carne de vaca p/ guisar cortada em tiras (1,5x3-4 cm aprox.)
- 100 g vinho branco
- 550 g caldo de carne líquido
- ½ c. chá de sal
- 3 pitadas de pimenta
- 2 folhas de louro
- 240 g arroz p/ risoto
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2232.9 kJ / 533.7 kcal
- Protein
- 24.5 g
- Sacharidy
- 57.5 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 847.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pataniscas de legumes e fiambre com arroz de feijão
50 Min
Coxas de frango com puré de cenoura
8 Std. 45 Min
Arroz de frango com ervilhas
45 Min
Arroz com carne e brócolos
50 Min
Frango à Gomes de Sá
1h 20min
Asas de frango com molho de amendoim e arroz
50 Min
Piano marinado em chá com legumes e arroz
1 Std. 40 Min
Guisado de vitela, cogumelos e pimentos
8 Std. 30 Min
Salteado de vitela com ananás e especiarias
8 Std. 30 Min
Crepes com frango
1 godz. 35 min
Frango assado com legumes
1 godz. 10 min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1h 30min