Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g óleo de girassol, mais q. b. para untar
- 120 g amendoim torrado, sem sal
- 4 ovos
- 180 g água
- 150 g açúcar demerara
- 150 g farinha de milho fina
- 100 g fécula de batata
- 1 c. sopa fermento químico em pó
- Nutriční hodnoty
- na 12 fatias
- Kalorie
- 12895 kJ / 3085 kcal
- Protein
- 70 g
- Sacharidy
- 357 g
- Tuk
- 159 g
- Nasycený tuk
- 26 g
- Vláknina
- 33 g
- Sodík
- 1808 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrine de Frutas Vermelhas
Žádné hodnocení
Granola de Castanhas
50 Min
Arroz primavera integral
1h
Moqueca de peixe e camarão
55 Min
Quentão
35 Min
Cappuccino
10 Min
Caramelos
2h
Arroz de bacalhau com espinafres e feijão
30 Min
Torta de cogumelos
1h 40min
Sopa cremosa de abobrinha
25 Min
Biscoitos amanteigados
50 Min
Limonada
5 Min