Bolo de amendoim sem glúten

Bolo de amendoim sem glúten

2.0 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 40min.
12 fatias

Suroviny

  • óleo de girassol mais q. b. para untar
    60 g
  • amendoim torrado, sem sal
    120 g
  • ovos
    4
  • água
    180 g
  • açúcar demerara
    150 g
  • farinha de milho fina
    150 g
  • fécula de batata
    100 g
  • fermento químico em pó
    1 c. sopa

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 12 fatias

Sodík 1808 mg
Protein 70 g
Kalorie 12895 kJ / 3085 kcal
Tuk 159 g
Vláknina 33 g
Nasycený tuk 26 g
Sacharidy 357 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...