Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1250 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 80 - 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de arroz de grano redondo
- 250 g de cebolla en trozos
- 60 g de piñones
- 1 cucharada de orégano seco
- ½ cucharadita de pimienta molida
-
300
g de sepia limpia en trozos de 3-4 cm
nebo 300 g de calamares limpios en trozos de 3-4 cm -
100
g de gambas crudas peladas
nebo 8 gambones crudos enteros pelados - 1 clara de huevo
- 3 bolsitas de tinta de calamar congelada (descongelada)
- mayonesa o salsa alioli (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1467 kJ / 351 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 257.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas de otoño con boletus
2 Std. 45 Min
Fumet de pescado y gambas
20min
Calamares encebollados
1h
Tigres
1h
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16h 30min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30min
Emulsión de marmitako negro con rape
40min
Rape en salsa americana
1h
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Emulsión de patata con pulpo
50 min