Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1250 g de agua
- 2 cucharaditas de sal
- 80 - 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de arroz de grano redondo
- 250 g de cebolla en trozos
- 60 g de piñones
- 1 cucharada de orégano seco
- ½ cucharadita de pimienta molida
-
300
g de sepia limpia en trozos de 3-4 cm
nebo 300 g de calamares limpios en trozos de 3-4 cm -
100
g de gambas crudas peladas
nebo 8 gambones crudos enteros pelados - 1 clara de huevo
- 3 bolsitas de tinta de calamar congelada (descongelada)
- mayonesa o salsa alioli (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1467 kJ / 351 kcal
- Protein
- 16.2 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 21.9 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 257.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetas negras de chipirones
9h 45min
Tartaletas de chipirones con mozzarella
1 Std. 10 Min
Tarritos de mousse de foie con coulis de frutos rojos y granola
4h 40min
Chips con puerro y gambas
25 min
Tartaletas crujientes de marisco
40 Min
Bombones de cherry al pesto
1h
Navajas con crema de verduras al aroma de cítricos
45 min
Tostas con bombón de salmón
2 godz. 30 min
Vieiras gratinadas con champiñones
45 min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Emulsión de patata con pulpo
50min