![Canelón de jamón ibérico Canelón de jamón ibérico](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f3932142-aef6-4a94-b6fc-b38266d6f230/Derivates/22bd6e9b-61c3-4a78-80b9-1f7d6eb490ea.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caldo de jamón ibérico
- 100 g de puerro en trozos
- 80 g de zanahoria en trozos
- 60 g de cebolla en trozos
- 80 - 100 g de apio nabo en trozos
- 1 diente de ajo
- 500 g de huesos de jamón ibérico lavados
- 1400 g de agua
Bechamel de jamón ibérico
- 80 g de jamón ibérico en dados de 1 cm
- 40 g de mantequilla
- 10 g de aceite
- 50 g de harina de trigo
- 130 g de leche
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa de jamón ibérico
- 60 g de aceite de girasol
- 60 g de mantequilla en trozos
Montaje
- 8 lonchas de jamón ibérico finas y grandes, a temperatura ambiente (150-200 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1384 kJ / 331 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 835.5 mg
Alternativní recepty
Salsa brava
10min
Canelones fríos de cangrejo y jamón
40 Min
Nidos de patata con crème fraîche y salmón ahumado
3h 20min
Lacón con cachelos
30 Min
Caracolas de hojaldre con gorgonzola
45 Min
Tartaletas de tortilla con guacamole
30 Min
Crujientes de marisco
20 Min
Bombones de oricios
4 Std. 20 Min
Bocaditos de zanahoria con crema de mozzarella
1h 40min
Timbales de salmón con salsa holandesa
45 Min
Minitostas de falso tartar de tomate
20 Min
Rollos de jamón cocido con pesto de rúcula
15 Min