
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Caldo de jamón ibérico
- 100 g de puerro en trozos
- 80 g de zanahoria en trozos
- 60 g de cebolla en trozos
- 80 - 100 g de apio nabo en trozos
- 1 diente de ajo
- 500 g de huesos de jamón ibérico lavados
- 1400 g de agua
Bechamel de jamón ibérico
- 80 g de jamón ibérico en dados de 1 cm
- 40 g de mantequilla
- 10 g de aceite
- 50 g de harina de trigo
- 130 g de leche
- 120 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de pimienta molida
Salsa de jamón ibérico
- 60 g de aceite de girasol
- 60 g de mantequilla en trozos
Montaje
- 8 lonchas de jamón ibérico finas y grandes, a temperatura ambiente (150-200 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 331 kcal / 1384 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 12.1 g
- Sodík
- 835.5 mg
Alternativní recepty
Crujientes de marisco
20min
Rollitos de ternera rellenos de jamón y pepinillos con lombarda
2hod.
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Canelones
13hod. 30min
Vichyssoise
2hod. 20min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3hod. 15min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1hod. 30min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1hod. 50min
Croquetas de pollo y jamón
6hod. 40min
Solomillo Wellington
2hod.
Croquetas de cocido madrileño
9hod. 15min