
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g água
- 200 g bacalhau, demolhado e desfiado
- 100 g camarões limpo, sem cascas
- 100 g mexilhão limpo, sem cascas
- 100 g filé de peixe badejo, em cubos de aprox. 3 cm x 3 cm
- 2 dentes de alho
- 50 g azeitona verde, sem caroço
- 2 ramos de coentro somente as folhas
- 40 g azeite de oliva extra virgem mais q. b. para untar
- 1 c. chá de colorau
- 200 g carne de siri congelada descongelada e bem espremida
- 10 g suco de limão
- 1 ½ c. chá de sal marinho
- 1 pitada pimenta do reino preta em grãos moída
- 100 g ostras limpas
- 200 g palmito pupunha escorrido e cortado em rodelas
- 3 ovos claras e gemas separadas
- 50 g cebola cortada em rodelas finas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 283 kcal / 1183 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 542 mg
Alternativní recepty
Sopa de carne com legumes
35 Min
Curau de milho verde
30 Min
Bolo nega maluca
1 Std. 5 Min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Ragú de carne
45 Min
Bife a rolê com arroz ao vapor
1 Std. 40 Min
Cuscuz à paulista
1 Std. 25 Min
Creme de milho verde
25 Min
Pastel de carne
3 Std. 15 Min
Pão de batata recheado
1 Std. 25 Min
Esfiha de carne fechada
2 Std. 20 Min
Bolinha de mandioca recheada
45 Min