Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cebolas roxas, sendo 1 cortada ao meio e 1 cortada em pétalas
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite de oliva
- 20 g azeite de dendê
- 300 g pimentão vermelho, cortado em rodelas
- 300 g pimentão verde, cortado em rodelas
- 600 g tomate maduro, cortado em cubos
- 1 ½ c. chá de sal marinho
-
600
g filés de peixe tilápia, cortados em cubos de 4 cm x 4 cm
nebo 600 g filés de peixe branco da sua prefência, cortados em cubos de 4 cm x 4 cm - 1 pitada pimenta do reino em pó
- 200 g leite de coco
- 500 g camarões médios, limpos
-
2
ramos de coentro fresco, somente as folhas
nebo 2 ramos de salsinha fresca, somente as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 1668 kJ / 399 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 308 mg
Alternativní recepty
Cuscuz de camarão
Žádné hodnocení
Torta de maracujá com chocolate
4 Std. 15 Min
Cuscuz de carne seca
Žádné hodnocení
Curau de milho verde
30min
Pudim de leite condensado
4h
Arroz e feijão tradicional
13h 20min
Ragú de carne
45 min
Frango com quiabo
40min
Acarajé
12h 40min
Polenta
40min
Risoto de camarão com leite de coco
40min
Esfiha de carne fechada
2h 20 min