Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti (1-2 cm)
- 400 g di zucca Butternut, pulita, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di patate a pezzi
- 800 g di acqua
-
1 ½
cucchiaino di dado per brodo di pollo, fatto in casa
nebo 1 ½ dado per brodo di pollo granulare (dose per 0.5 l) - 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 250 g di pasta fresca, tipo ravioli (cottura 3 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6780 kJ / 1616 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 120 g
- Tuk
- 112 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e piselli
35 Min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 Min
Riso alla crema di zucca (10-12 mesi)
30 Min
Purè di piselli
40 Min
Pasta zucca e cavolo riccio
45 Min
Pasta patate e provola
55 Min
Menù: Gnocchi con crema di zucchine e cocco; dessert yogurt e pere (Bimby Friend)
40 Min
Pasta risottata con zucca e piselli
40 Min
Conchiglie al sugo di cavolfiore in bianco
35 Min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
30 Min
Risotto al limone e spinaci
30 Min