Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti (1-2 cm)
- 400 g di zucca Butternut, pulita, a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di patate a pezzi
- 800 g di acqua
-
1 ½
cucchiaino di dado per brodo di pollo, fatto in casa
nebo 1 ½ dado per brodo di pollo granulare (dose per 0.5 l) - 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 250 g di pasta fresca, tipo ravioli (cottura 3 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 6780 kJ / 1616 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 120 g
- Tuk
- 112 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie rosse
50min
Zuppa di fagioli e coriandolo
1 Std. 20 Min
Zuppa di piselli secchi
1 Std. 25 Min
Purè di zucca e patate
1 Std. 30 Min
Pastina con pollo e pesto
35min
Zuppa di fagioli
40min
Lasagne di tacchino con crema di zucca
1h 40min
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1 Std. 10 Min
Cassata siciliana
6h 35min
Tagliolini alla zucca
1 Std. 20 Min
Pasta zucca e cavolo riccio
45min
Minestra di zucca e riso integrale
1 Std. 20 Min