Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 tomate pequeno, cortado em rodelas
- 100 g ervilhas frescas
- 100 g milho verde
- 10 ramos de salsinha fresca, apenas as folhas
- 250 g carne seca sem gordura, dessalgada e cozida, cortada em pedaços médios (3 cm x 3 cm)
- 100 g cebola, cortada em metades
- ½ pimentão vermelho, sem sementes
- 2 dentes de alho
- ½ pimenta dedo-de-moça
- 40 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar a forma
- 1 c. chá de sal, mais q.b. para ajustar o sabor
- 100 g molho de tomate
- 50 g azeitona verde, sem caroço
- 800 g água
- 160 g farinha de milho amarela em flocos
- 10 talos de cebolinha picados
- Nutriční hodnoty
- na 1 porção
- Kalorie
- 2734 kJ / 654 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 39 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 457 mg
Alternativní recepty
Baguete de atum
Žádné hodnocení
Moscow mule
1 Std.
Patê de avocado
10 Min
Salpicão de frango com maçã
3u. 10min
Galinhada
1h 30min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Frango com quiabo
40 min
Tutu à mineira
35 min
Pastel de carne
3h 15 min
Sorvete de açaí
15 Min
Ilhas flutuantes
40 min
Sopa cremosa de abobrinha
25 min