Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di Parmigiano reggiano
- 10 g di burro + q.b.
- 20 g di scalogno
-
80
g di passata di pomodoro
nebo 80 g di pomodoro cuore di bue, la polpa, senza la buccia - 80 g di tonno in scatola, sgocciolato
- 40 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di pasta secca corta, tipo ditaloni
- farina tipo 00 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2757 kJ / 659 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 63.8 g
- Tuk
- 27.5 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle risottate panna e prosciutto (1 porzione)
30 Min
Pasta tonno e olive
35min
Spaghetti pomodoro e speck
35min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3 godz. 55 min
Rigatoni affumicati
25min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Pasta alla bagossa
50min
Pasta al ragù
1 Std. 30 Min
Pasta al forno veloce
45 Min