Pasta cremosa ai gamberi e bietole

Pasta cremosa ai gamberi e bietole

4.6 21 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 2 spicchi di aglio
  • 150 g di zucchina a pezzi (2-3 cm)
  • 15 g di foglie di coriandolo, fresche
  • 200 g di panna, qualsiasi tipo
  • 200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 30 g farina
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 350 g di pasta secca tipo penne
  • 300 g di gamberi crudi sgusciati
  • 70 g di bietole a fette (0,5 cm)
  • 50 g di crescione solo le foglie

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1383 mg
Protein 31 g
Kalorie 2806 kJ / 671 kcal
Tuk 29 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 71 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...