Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di zucchina a pezzi (2-3 cm)
- 15 g di foglie di coriandolo, fresche
- 200 g di panna, qualsiasi tipo
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 350 g di pasta secca tipo penne
- 300 g di gamberi crudi sgusciati
- 70 g di bietole a fette (0,5 cm)
- 50 g di crescione, solo le foglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2806 kJ / 671 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 1383 mg
Alternativní recepty
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Riso vegetariano cremoso
25min
Tagliatelle al pesto di piselli con uovo alla coque
30 Min
Tagliatelle panna e funghi
1h
Tagliatelle integrali ai broccoli
1 godz. 20 min
Pasta con crema di cavolfiore e gamberi (senza lattosio)
30 Min
Spaghetti al nero con ragù di seppie
50 min
Pasta gratinata con broccoli e mozzarella
1 godz. 20 min
Pasta ‘ncasciata
1 Std. 55 Min
Spaghetti integrali con crema di lenticchie e carote
45 Min
Penne integrali con melanzane, pomodori e mozzarella
40min
Risotto funghi e scamorza
45 Min