Pasta caprese
TM5 TM6

Pasta caprese

4.5 (120 hodnocení)

Suroviny

  • 320 g di pasta secca corta

Pesto di rucola

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 50 g di rucola fresca, lavata
  • 20 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio
  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 200 g di pomodori a pezzi

Terminare la preparazione

  • 200 g mozzarella di bufala, scolata e a tocchetti

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
1172.8 kJ / 280.3 kcal
Protein
17.1 g
Sacharidy
63.9 g
Tuk
25 g
Nasycený tuk
5 g
Vláknina
4 g
Sodík
698 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty