Pasta caprese

Pasta caprese

4.5 130 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 320 g di pasta secca corta
Pesto di rucola
  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 50 g di rucola fresca, lavata
  • 20 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 200 g di pomodori a pezzi
Terminare la preparazione
  • 200 g mozzarella di bufala scolata e a tocchetti

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 698 mg
Protein 17.1 g
Kalorie 1172.8 kJ / 280.3 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 63.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...