Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 320 g di pasta secca corta
Pesto di rucola
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 50 g di rucola fresca, lavata
- 20 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di pomodori a pezzi
Terminare la preparazione
- 200 g mozzarella di bufala, scolata e a tocchetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1172.8 kJ / 280.3 kcal
- Protein
- 17.1 g
- Sacharidy
- 63.9 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 698 mg
Alternativní recepty
Caserecce integrali con melanzane e Feta
40 min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Crostata salata tricolore
1j 30 menit
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min
Conchiglie con pomodorini e stracciatella
40 min
Spaghetti alla siciliana
30 min
Pasta feta e pomodorini
30 min
Tubettini alla maiorese
55 Min
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35 Min
Pasta fredda alla caprese
40 min
Insalata di pasta alla mediterranea
30 min
Farfalle con pesto di anacardi, olive e bresaola
30 min