Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
- 280 g di pasta secca tipo penne (tempo di cottura 11-14 minuti)
- 300 g di cimette di cavolfiore
-
140
g di scamorza affumicata a pezzi
nebo 140 g di Gruviera a pezzi - 40 g di burro + q.b.
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di noce moscata in polvere
- 60 g di prosciutto cotto a cubetti (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2556 kJ / 611 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1 mg
Alternativní recepty
Gattò di patate (TM6)
1j 30 menit
Parmigiana di cavolfiori
1j
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 min
Riso, verze e luganega
40 min
Riso e verze
1h 10 min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 Min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1j
Frittata di pasta avanzata
25 min
Gattò di patate
1j 30 menit
Lasagne alla napoletana con polpettine
1 Std. 40 Min
Friarielli e salsiccia
50 menit
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 min