Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di acqua
- 400 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 800 g di patate novelle sbucciate
- 1 cipolla rossa di Tropea a fette sottili
- 500 g di pomodori costoluti a spicchi
- 1 - 2 spicchi di aglio schiacciati
- olio extravergine di oliva, a piacere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 669 kJ / 160 kcal
- Protein
- 5.3 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 Min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Patate e fagiolini al pesto
35 Min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 Min
Bietole con emulsione di pomodorini
50 menit
Insalata di fagiolini
40 min
Fagiolini in gremolada
30 min
Fagiolini con pomodoro e prezzemolo
55 Min
Spinaci al burro
30 min
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 Min
Contorno di peperoni al vapore
40 min
Insalatona di fagiolini, tonno e uova
30 min