Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di succo di pompelmo rosa
- 50 g di succo di limone
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 fette di pesce spada (800 g circa)
- 500 g di acqua
- 300 g di foglie di spinaci freschi, lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1849 kJ / 442 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Sacharidy
- 3.9 g
- Tuk
- 28.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesce spada all'arancia
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 min
Trancio di salmone, spinaci e mandorle (senza glutine)
35 min
Salmone al cartoccio
35 min
Pesce spada al salmoriglio
5 Min
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 min
Spada alle erbe con olive
40 min