Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. ungere
- 2 zucchine, a fette sottili (0.5 cm) in lunghezza
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 zucchina, a dadini (1 cm)
- 70 g di pangrattato
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di peperoncino secco
- 150 g di salmone affumicato a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 9.9 g
- Sacharidy
- 9.7 g
- Tuk
- 5.7 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 Min
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10min
Tortini di broccoli e pancetta
50min
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30 Min
Involtini di melanzane con feta e pomodori secchi
55 Min
Zucchine ripiene
1h 10min
Fagottini di bresaola e scamorza al Varoma
15 Min
Fagottini di melanzane
1h 45min
Rose di bresaola con crema ai pomodori secchi (per 2 persone)
25min
Involtini di salmone e melanzane
1h
Salmone con zucchine in crosta
1h
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 Std. 25 Min