Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di cipolla bianca a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di speck a listarelle (0,5 cm)
- 150 g di radicchio rosso di Verona a listarelle
- ½ cucchiaino di sale
- 270 g di pasta fresca tipo orecchiette
- 60 g di Parmigiano reggiano grattugiato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2271 kJ / 542.7 kcal
- Protein
- 24.6 g
- Sacharidy
- 66.3 g
- Tuk
- 21.8 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne di mais con radicchio rosso e taleggio (senza glutine)
40 min
Linguine al salmone e vodka
20min
Pasta radicchio e pancetta
30 min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35 min
Farfalle filanti con radicchio, fontina e salsiccia
35 min
Tagliatelle mele e speck
1h
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30 min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 min
Mezze pappardelle di riso e ceci con radicchio, Gorgonzola e noci
1h 20 min
Mezze maniche con noci, gorgonzola e fichi secchi
30 min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 min
Tagliatelle con yogurt, zucchine e zafferano
30 min