Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpettine
- 110 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di carne di vitello a pezzi (3-4 cm) (vedere consigli)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1 uovo
- 10 g di amido di mais (maizena)
Zuppa di ceci
- 1 cipolla in quarti
- 2 gambi di sedano a pezzi
- 1 carota pelata e a tocchi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di foglie di spinaci freschi, lavate, asciugate e a listarelle (5 mm)
- 750 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pomodoro maturo spellato, senza semi e a pezzi
- 250 g di ceci in scatola scolati dal loro liquido
- 1 pizzico di sale
- crostini di pane
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1485 kJ / 355 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 17.4 g
- Tuk
- 18.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppetta di ceci
45min
Minestra lenticchie e spinaci
50min
Zuppa di legumi e cereali
1 Std.
Zuppa di lenticchie
50min
Zuppa di farro e fagioli
1 Std.
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min
Zuppa di lenticchie e spinaci
1 Std. 10 Min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Zuppa di orzo, funghi e piselli
1 Std. 10 Min
Zuppa di lenticchie e orzo perlato
55 min
Zuppa montanara
1 Std.
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.