Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino raso di sale
Ripieno
- 1 cipolla piccola a pezzi
- 70 g di burro
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi piccoli
- 3 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe nero in polvere
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere (volitelně)
- 1 uovo
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di funghi
1h
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Torta salata di cipolle bianche
1 Std. 25 Min
Torta di patate e mais
1h 50 min.
Focaccia con salsiccia
1h 50 min.
Rotolo funghi e peperoni
2h 15 min.
Mezzelune agli spinaci con tacchino e mozzarella
2h
Polpette di funghi alla siciliana
50min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1h 30min
Crêpes ai funghi
1h 50 min.
Fagotto napoletano
2h 15 min.
Focaccia alle melanzane
1h 50 min.