Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 200 g di farina tipo 0
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di acqua fredda
- 1 cucchiaino raso di sale
Ripieno
- 1 cipolla piccola a pezzi
- 70 g di burro
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi piccoli
- 3 pizzico di sale
- 3 pizzico di pepe nero in polvere
- 40 g di farina tipo 00
- 500 g di latte
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere (volitelně)
- 1 uovo
- 80 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Terminare la preparazione
- 150 g di prosciutto cotto a fette
- 1 tuorlo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1247 kJ / 298 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotolo di patate con salmone affumicato
1h 10min
Peperoni ripieni
1h 5min
Frittatine agli spinaci ripiene
45min
Crocchette ai funghi porcini
2ωρ. 50 λεπτ.
Cordon bleu di melanzana
1h
Melanzane ripiene
1hod. 30min
Torta di asparagi
1h 10min
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1h 25min
Focaccia alle melanzane
1j 50 menit
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h