
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 cipolla a fette
- 1 carota pelata e a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di olive nere denocciolate
- 2 pomodori a pezzetti
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pecorino grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 522 kcal / 2184 kJ
- Protein
- 46.2 g
- Tuk
- 35.5 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agnello al vino
40min
Pollo al limone
50min
Spezzatino di manzo con patate
1hod. 10min
Cinghiale in umido
1hod. 45min
Pollo in umido con zafferano e arancia
1hod. 25min
Trippa in bianco alla napoletana
1hod. 30min
Pollo speziato al limone
40min
Pollo ai peperoni
1hod. 5min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25hod. 40min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1hod.
Pollo alla romana
1hod. 10min
Coniglio alla siciliana
1hod. 20min