Agnello in umido

Agnello in umido

4.0 7 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 20min.
4 porzioni

Suroviny

  • 800 g di bocconcini di carne di agnello
  • 1 cipolla a fette
  • 1 carota pelata e a pezzi (2 cm)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 100 g di olive nere denocciolate
  • 2 pomodori a pezzetti
  • 700 g di acqua
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 pizzico di pepe
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 50 g di pecorino grattugiato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 46.2 g
Kalorie 2184 kJ / 522 kcal
Tuk 35.5 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 4.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...