Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 cipolla a fette
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di olive nere denocciolate
- 2 pomodori a pezzetti
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pecorino grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 46.2 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 35.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50 min
Pollo alla romana
1h 10 min
Agnello al vino
40 min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Coniglio alla siciliana
1h 20 min
Stufato di agnello
2h
Coniglio all'appetitosa
1h 10 min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20 min
Pappardelle al sugo di agnello
55 min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45 min
Spezzatino di manzo alla catalana
2h
Trippa in umido
1h 10 min