Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di bocconcini di carne di agnello
- 1 cipolla a fette
- 1 carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di olive nere denocciolate
- 2 pomodori a pezzetti
- 700 g di acqua
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di pecorino grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2184 kJ / 522 kcal
- Protein
- 46.2 g
- Sacharidy
- 4.8 g
- Tuk
- 35.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trippa in umido
1 godz. 10 min
Favata sarda
1h
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1 Std. 45 Min
Pollo alla romana
1 godz. 10 min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Alici ripiene
50 Min
Agnello al vino
40min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Coniglio alla mediterranea
50 Min
Coniglio stufato
1 godz. 10 min
Trippa all'empolese
1 Std. 15 Min
Coniglio alla siciliana
1h 20min