Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di cavolo nero
- 500 g di acqua
- 300 g di cavolo nero
- 40 g di pinoli
- 40 g di mandorle
- 50 g di Parmigiano reggiano
- 50 g di pecorino Romano
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
Besciamella
- 500 g di latte
- 20 g di burro
- 50 g di farina
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 300 g di mozzarella a tocchetti
- Parmigiano reggiano grattugiato q.b.
- pangrattato q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1744.6 kJ / 417 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 31.5 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortini al cavolo nero, peperoncino e arancia
1 Std. 15 Min
Polpette di radicchio e ricotta
1h
Gnocchi al cavolo nero e erbette con crema al taleggio
1h 30min
Crema di cavolo nero e cannellini
50 Min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Risotto al cavolo nero e Taleggio
35min
Ribollita
2hod. 30min
Pasta al pesto di cavolo nero
40min
Burger di cavolo nero
45 Min
Strudel verza e porri (vegan)
2 Std.
Strüdel al cavolo nero e gorgonzola
1 godz. 10 min
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1 godz. 10 min