Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di chicchi di quinoa, ammollati e scolati
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di porro, a rondelle (1 cm)
- 100 g di carote, a dadini (1 cm)
- 100 g di cavolo cappuccio, a striscioline (1 cm)
- 6 pomodorini, a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 750 g di acqua bollente
- 150 g di fagioli rossi in scatola, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 761 kJ / 182 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di lenticchie e zucca
45 min
Zuppa al profumo di curcuma
1 godz.
Fagioli alla contadina
35min
Zuppa di ceci e cicoria
1 godz.
Lenticchie all'indiana
35min
Minestra di grano saraceno e cicoria
55min
Zuppa di farro alla contadina
50min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Zuppa di zucca con ceci croccanti
1h 35min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40min
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55min
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50min