Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 100 g cipolla in quarti
- 70 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 100 g di carote a rondelle
- 200 g di patate a pezzi (2 cm)
- 200 g di pomodori maturi spellati e a pezzi
- 200 g di fagiolini surgelati
- 200 g di cavolo rosso a fette
-
600
g di brodo vegetale
nebo 600 g di acqua + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 866 kJ / 207 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 5.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di verze e patate
1h
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 min
Zuppa di verdure
30 min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 min
Zuppa di castagne
1h
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 min
Zuppa montanara
1h
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di cavolo cappuccio
50min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Zuppa del nord
1h 10min
Minestra di zucca e riso integrale
1 Std. 20 Min