
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g quinoa skolað
- 400 g vatn
- 2 epli (allar tegundir) afhýdd, kjarnhreinsuð, skorin í fernt (u.þ.b. 170 g)
- 100 g valhnetukjarnar
- 2 hvítlauksrif
- 80 g extra virgin ólífuolía
- 60 g eplaedik
- 2 msk hunang
- 1 msk Dijon sinnep
- 1 tsk sjávarsalt
- ¼ tsk svartur pipar
- 200 g grænkál stilkar fjarlægðir
- 120 g geitaostur mulinn
- 100 g soðin rauðrófa skorin í teninga (1 cm)
- 100 g þurrkuð trönuber
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 379 kcal / 1577 kJ
- Protein
- 10.4 g
- Tuk
- 24.5 g
- Sacharidy
- 26.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hrásalat
10min
Brokkolísalat með papriku og furuhnetum
10min
Mexíkóskt kínóasalat
30min
Miðjarðarhafs couscous salat
Žádné hodnocení
Kínóa tabouli
Žádné hodnocení
Quinoasalat með graskeri, spínati og granateplafræjum
Žádné hodnocení
Stir-fry gulrætur (400 g)
Žádné hodnocení
Rækju- og kókossúpa
Žádné hodnocení
Rjómalöguð tómatsúpa
25min
Sítrusávaxtasalat með myntuvinaigrette
Žádné hodnocení
Rauðkálssalat með fíkjum og gorgonzola
Žádné hodnocení
Jarðarberjasalat með karamelluseruðu sherry vinaigrette
25min