Kompatibilní verze
Jarðarberjasalat með karamelluseruðu sherry vinaigrette
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Karamelluserað sherry-vínaigrette
- 250 g hrásykur
- 100 g sérrí-edik
- 100 g sérrí
- 2 hnífsoddur salt, eftir smekk
- 1 hnífsoddur svartur pipar, eftir smekk
- 60 g extra virgin ólífuolía
- 1000 g vatn
- 50 g edik
Jarðarberjasalat
- 50 g möndlur , ristaðar (sjá ráð)
- 200 g ostakubbur (fetaostur), skorinn í bita
- 60 g ferskt spínat (baby spinach)
- 250 g jarðarber, skorin í tvennt
- 90 g parmaskinka, í bitum (3 cm - sjá ráð)
- 2 stöngull fersk basilíka, aðeins blöðin
- 2 hnífsoddur svartur pipar, eftir smekk
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 2896.9 kJ / 689.7 kcal
- Protein
- 18.6 g
- Sacharidy
- 66.1 g
- Tuk
- 36.8 g
- Nasycený tuk
- 11.4 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Sodík
- 1069.8 mg