Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g steinselja, fersk, auk auka til að skreyta
- 3 hvítlauksrif, 1 sneið
- 70 g rauðlaukur, skorinn í fernt
- 10 g engiferrót, afhýdd, skorin í sneiðar (2 mm)
-
30
g repjuolía
nebo 30 g matarolía - 450 g meðalstórar rækjur (pillaðar)
- 150 g sæt kartafla, í sneiðum (1 cm)
- 400 g kókosmjólk
- 250 g vatn
-
2
kjúklingakraftur, teningur
nebo 2 tsk kjúklingakraftur - 1 tsk sojasósa
- ¼ tsk cayenne pipar
- ¼ tsk túrmerik, malað
- ¼ tsk þurrkaðir sveppir (saxaðir) (sjá ráð) (volitelně)
- 1 - 2 tsk ósaltað smjör, eftir smekk
- 4 sneiðar brauð, í bitum (1,5 cm)
- 50 g rjómaostur
- 20 g ferskur limesafi
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 2449 kJ / 585 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 36 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 892 mg