Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 epli, kjarnhreinsið, skerið í fernt
- 1 skallotlaukur, skorinn í tvennt
- 300 g rauðkál, skorið í bita
- 30 g fíkjur , þurrkaðar, í bitum (3 cm)
- 10 g hlynsýróp
- 30 g hvítt balsamik edik
- 30 g trönuberjasafi
- 40 g repjuolía
- 1 tsk sjávarsalt
- ¼ tsk svartur pipar
- 50 g klettasalat
- 60 g Gorgonzola ostur , (blámygluostur) í bitum
- Nutriční hodnoty
- na 1 skammtur
- Kalorie
- 969 kJ / 231 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.9 g