Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla morada, en gajos (1 cm)
- 40 g de vinagre de vino tinto
- 10 g de hojas de perejil fresco
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- ½ diente de ajo, pelado
- 40 g de jugo de limón recién exprimido
- ½ cdita de sal, o al gusto
-
1
pizca de pimienta blanca molida, o al gusto
nebo 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto - 300 g de agua
- 500 g de camarones medianos crudos, pelados, desvenados y sin cabeza
- ½ cdita de sal
- 2 limones amarillos, en rodajas (2-3 mm)
- 200 g de bulbo de hinojo, en rebanadas (1-2 mm)
- 400 g de jitomates cherry, en mitades
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 866 kJ / 206 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 153 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la diabla
30 min
Keppe charola
1 Std. 40 Min
Filete de res con dos salsas
40 min
Arrachera al café con salsa de alcaparras
30 min
Robalo al mojo de ajo
1h 20 min
Filete a la pimienta
20min
Pescado al horno con cúrcuma y salsa de tomate
30 min
Camarones entomatados (Sonora) TM6
25 min
Balotina de pollo en salsa de pimiento rojo Al vacío
2 Std. 10 Min
Cazuelitas de pepino con atún
20min
Tacos de lechuga con pollo
30 min
Bisque de langosta
45 min