Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla blanca, en gajos
- 300 g de camote, pelado y en cubos (3 cm)
- 100 g de chirivía, pelada y en cubos (3 cm)
- 100 g de nabo blanco, en cubos (3 cm)
- 100 g de apio nabo, pelado y en cubos (3 cm)
- 400 g de jitomate triturado, enlatado
-
1
cdita de caldo de verduras en pasta
nebo 1 cubito de concentrado de caldo de verduras en polvo - 750 g de agua
- 15 g de mostaza Dijon
- 10 g de puré de tomate, enlatado
- 2 ramita de tomillo fresco
- 2 hoja de laurel seca
- 1 cdita de semillas de cilantro
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ½ cdita pimienta negra recién molida, o al gusto
-
100
g de quinoa blanca, remojada en agua por 1 h
nebo 100 g de trigo bulgur, remojado en agua por 1 h
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 291.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa versátil de verduras TM6
50 min
Lentejas marinadas
35 min
Tabule de quinoa
10min
Crema vegana de cilantro y espinacas
25 min
Quinoa con ejotes
30 min
Sopa de zanahoria y espárragos con almendras
30 min
Ensalada de quinoa y cuatro frijoles con aderezo de cúrcuma
30 min
Lasaña sin hornear de calabaza y col
40 min
Fideos de espirulina con verduras de verano
1h 45 min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30 min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Verduras con hummus de ajonjolí
10min