Zařízení & příslušenství
Summer dahl
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
red lentils300 g
-
brown onion cut into halves1
-
piece fresh ginger3 cm
-
garlic cloves3
-
ground turmeric¼ tsp
-
garam masala¼ tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
water350 g
-
green beans trimmed and cut into halves150 g
-
broccolini cut into halves1 bunch
-
coconut milk200 g
-
fresh baby spinach100 g
-
sea salt to taste
-
fresh long red chilli cut into slices, to serve1 - 2
-
lemon juice to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
128.8 mg
Protein
21.5 g
Kalorie
1615.8 kJ /
384.7 kcal
Tuk
11.8 g
Vláknina
15.4 g
Nasycený tuk
6.8 g
Sacharidy
40.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sam Wood
16 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Potato and green pea curry
50min.
Rendang curry
30min.
Three-bean shepherd's pie
26hod.
Vegetable chilli
50min.
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min.
Lentil curry (dahl)
30min.
Red lentil cauliflower dahl
35min.
Lentil bolognese
30min.
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1hod. 20min.
Sabji (vegetable) curry
30min.
Tomato and lentil dahl
35min.
Pulse and pumpkin curry
30min.