
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger peeled
- 1 - 2 dried long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 10 g sesame oil
- 1000 g chicken winglets (see Tips)
- 40 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g dark soy sauce (see Tips)
- 25 g rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 60 g light soy sauce
- 2 sprigs fresh basil leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 613.8 kcal / 2577.8 kJ
- Protein
- 41.9 g
- Tuk
- 46.2 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Sodík
- 1640 mg
Alternativní recepty
Taiwanese three cup chicken
20 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 Min
Steamed Pork Patty With Rice
25 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 Std. 15 Min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 Std. 5 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Braised Yee Mee
30 Min