Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 - 2 dried long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 10 g sesame oil
- 1000 g chicken winglets (see Tips)
- 40 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g dark soy sauce (see Tips)
- 25 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 60 g light soy sauce
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2577.8 kJ / 613.8 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 46.2 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1640 mg
Alternativní recepty
Braised Yee Mee
30min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50 min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Ginger chicken wings
40min
Oil-free Honey Chicken Wings
45min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min