Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 - 2 dried long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 10 g sesame oil
- 1000 g chicken winglets (see Tips)
- 40 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g dark soy sauce (see Tips)
- 25 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 60 g light soy sauce
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2577.8 kJ / 613.8 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 46.2 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1640 mg
Alternativní recepty
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 Min
Nutty Passionfruit Pork Ribs
1 godz. 15 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 Min
Rice Wine Chicken
30 min
Taiwanese sticky rice
1 Std. 40 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min