Zařízení & příslušenství
San bei ji (three cup chicken)
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves4
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
dried long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces1 - 2
-
sesame oil10 g
-
chicken winglets (see Tips)1000 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)40 g
-
dark soy sauce (see Tips)30 g
-
rock sugar broken into pieces (1-2 cm - see Tips)25 g
-
light soy sauce60 g
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
fresh long red chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)1 - 2
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1640 mg
Protein
41.9 g
Kalorie
2577.8 kJ /
613.8 kcal
Tuk
46.2 g
Vláknina
2.5 g
Nasycený tuk
13.7 g
Sacharidy
8.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Taiwanese three cup chicken
20 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Ginger chicken wings
40 min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Pork ribs with black bean sauce
2 godz.
Rice Wine Chicken
30 min
Pork Belly Cabbage Rice
45 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min