Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 - 2 dried long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 10 g sesame oil
- 1000 g chicken winglets (see Tips)
- 40 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
- 30 g dark soy sauce (see Tips)
- 25 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
- 60 g light soy sauce
- 2 sprigs fresh basil, leaves only
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces, for garnishing (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2577.8 kJ / 613.8 kcal
- Protein
- 41.9 g
- Sacharidy
- 8.2 g
- Tuk
- 46.2 g
- Nasycený tuk
- 13.7 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 1640 mg
Alternativní recepty
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 min
Sweet and Sour Pork Ribs
45 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 min
Taiwanese sticky rice
1h 40min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Pork ribs with black bean sauce
2h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15 min
Oil-free Honey Chicken Wings
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30 min