Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro
- 2 uova
- 150 g di semolino
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di sale
- 1500 g di brodo di carne
- prezzemolo tritato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1530.3 kJ / 365.8 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 19.1 g
- Nasycený tuk
- 11.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 43.8 mg
Alternativní recepty
Zuppa di baita
45min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Canederli allo speck
2h 40min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Gnocchi alla romana ai funghi
2 Std.
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Zuppa di pane nero
30min
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Gnocchi di patate e piselli
1h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min