Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
60
g di Gouda a pezzi (2 cm)
nebo 60 g di Fontina a pezzi (2 cm) - 1 spicchio di aglio
- 20 fili di erba cipollina fresca, lavati ed asciugati + q.b. per decorare
- 250 g di ricotta fresca, sgocciolata dal siero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- verdure miste (carote, cetrioli, sedano, peperoni etc.), tagliate a bastoncino
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 302 kJ / 72 kcal
- Protein
- 4.88 g
- Sacharidy
- 2.73 g
- Tuk
- 4.63 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsa verde peruviana (di Lorenzo Biagiarelli)
10 min
Tiramisù crema di ricotta e mango
1 godz. 30 min
Marinatura all'ananas
20min
Burro Montpellier
Keine Bewertungen
Mattonelle con crema di ricotta
8 Std. 50 Min
Mousse speziata
10 min
Crostini con cipolla caramellata, filetto di maiale e Camembert
1 godz.
Maionese al curry
15 min
Pesto di mandorle
10 min
Salsa pomodoro e feta
10 min
Nuvolette di ricotta
50min
Pesto di prezzemolo
10 min