Kompatibilní verze
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla a pezzi
- 300 g di radice di prezzemolo a pezzi
- 20 g di burro
- 750 g di acqua
- 250 g di latticello
-
4
cucchiaini di dado per brodo vegetale
nebo 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 ¼ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 100 g di radice di prezzemolo
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
- 35 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 444 kJ / 106 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cereali e lenticchie a Cottura Lenta
4 Std. 20 Min
Petto di pollo al limone con asparagi sottovuoto
2 godz. 30 min
Fagioli all’uccelletto a Cottura Lenta
6h 20 min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 Std. 20 Min
Pasta gratinata
50min
Astice gratinato al foie gras con salsa al frutto della passione
1 Std. 20 Min
Brisket di manzo sottovuoto
12h 25 min
Bulgur cavolo riccio e melagrana con chips di patate dolci
40 min
Focaccia con kefir
12 godz.
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30min
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 min
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2 godz. 30 min