Kompatibilní verze
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla a pezzi
- 300 g di radice di prezzemolo a pezzi
- 20 g di burro
- 750 g di acqua
- 250 g di latticello
-
4
cucchiaini di dado per brodo vegetale
nebo 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 ¼ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 100 g di radice di prezzemolo
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
- 35 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 444 kJ / 106 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ravioli di ricotta e asparagi con riccioli di tuorlo (senza glutine)
2 Std.
Crema pasticcera liquida
15min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20min
Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame
40 λεπτ.
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50 Min
Vellutata di castagne e pastinaca
1h
Frittata di riciclo (senza uova)
1h
Panna montata al frutto della passione
5 Min
Panna montata all'aneto
5 Min
Crêpes al radicchio e carciofi
1ωρ. 50 λεπτ.
Margarita all'arancia sanguinella
30 Min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20 phút