Kompatibilní verze
Vellutata di radice di prezzemolo con chips e pepe rosa
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla a pezzi
- 300 g di radice di prezzemolo a pezzi
- 20 g di burro
- 750 g di acqua
- 250 g di latticello
-
4
cucchiaini di dado per brodo vegetale
nebo 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 1 ¼ cucchiaino di sale
- ¼ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 100 g di radice di prezzemolo
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 5 g di succo di limone, spremuto fresco
- 35 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 444 kJ / 106 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Patate schiacciate all'olio extravergine di oliva
50min
Parmigiano grattugiato
5min
Uova mimosa con sardine
35min
Focaccia al rosmarino con farina di quinoa
2h 30min
Salsa di cozze al curry
Žádné hodnocení
Bulgur cavolo riccio e melagrana con chips di patate dolci
40min
Crema pasticcera liquida
15min
Ananas in salsa piccante a Cottura Lenta con cocco tostato
3 Std. 40 Min
Ananas al rum a Cottura Lenta
2 Std. 40 Min
Meringata al cioccolato
9h 25 min
Calamari con chorizo e fagioli a Cottura Lenta
5h 30min
Crema Bimby ® al cioccolato fondente
45min