Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
TM6 TM5 TM31

Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill

4.7 ( 11 hodnocení )

Suroviny

  • olive oil to grease
  • 325 g baker's flour plus extra to dust
  • 1 tsp sea salt
  • 40 g unsalted butter plus extra to grease
  • 175 g milk
  • 15 g caster sugar
  • 1 ½ tsp dried instant yeast
  • 2 eggs 1 lightly beaten, to glaze
  • 100 g crème fraîche
  • 2 sprigs fresh dill leaves only, torn into pieces
  • 200 g smoked salmon (approx. 6-8 slices)
  • ground black pepper to season

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
343.2 kcal / 1441.5 kJ
Protein
14.6 g
Tuk
16.4 g
Sacharidy
34.1 g
Vláknina
1.5 g
Nasycený tuk
7.4 g
Sodík
567 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty