
Kompatibilní verze
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olive oil to grease
- 325 g baker's flour plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 40 g unsalted butter plus extra to grease
- 175 g milk
- 15 g caster sugar
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 2 eggs 1 lightly beaten, to glaze
- 100 g crème fraîche
- 2 sprigs fresh dill leaves only, torn into pieces
- 200 g smoked salmon (approx. 6-8 slices)
- ground black pepper to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 343.2 kcal / 1441.5 kJ
- Protein
- 14.6 g
- Tuk
- 16.4 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Sodík
- 567 mg
Alternativní recepty
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Festive camembert wreath
1hod. 50min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter)
1hod. 40min
Wholemeal Easter bread with eggs and smoked trout fillets
2hod.
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2hod.
Breakfast crescents
3hod. 5min
Artisan potato bread
2hod. 5min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Leek and ham tart
1hod. 55min
Cheese and tomato bread
3hod. 5min
Pistachio cream
15min
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1hod. 25min