Kompatibilní verze
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olive oil, to grease
- 325 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 40 g unsalted butter, plus extra to grease
- 175 g milk
- 15 g caster sugar
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 2 eggs, 1 lightly beaten, to glaze
- 100 g crème fraîche
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, torn into pieces
- 200 g smoked salmon (approx. 6-8 slices)
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1441.5 kJ / 343.2 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 567 mg
Alternativní recepty
Lavender honey ice cream
12h 25 min
Charlotte Russe
3h
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Iraqi cheese pies (cheese chureck)
1h 40min
Citrus and spice spider web cheesecake
6u. 10min
Elly Berryman's plum shortcake
1h
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Traditional French vanilla canelé
49h 5min
Leek and ham tart
1 Std. 55 Min
Jaffa madeleines
30min
Footy finals hot dogs
1h 40min
Spinach and smoked salmon roulade
24h 35min