Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill

Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill

4.7 11 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 40min.
8 portions

Suroviny

  • olive oil to grease
  • baker's flour plus extra to dust
    325 g
  • sea salt
    1 tsp
  • unsalted butter plus extra to grease
    40 g
  • milk
    175 g
  • caster sugar
    15 g
  • dried instant yeast
    1 ½ tsp
  • eggs 1 lightly beaten, to glaze
    2
  • crème fraîche
    100 g
  • fresh dill leaves only, torn into pieces
    2 sprigs
  • smoked salmon (approx. 6-8 slices)
    200 g
  • ground black pepper to season

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 567 mg
Protein 14.6 g
Kalorie 1441.5 kJ / 343.2 kcal
Tuk 16.4 g
Vláknina 1.5 g
Nasycený tuk 7.4 g
Sacharidy 34.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...