Kompatibilní verze
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olive oil, to grease
- 325 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 40 g unsalted butter, plus extra to grease
- 175 g milk
- 15 g caster sugar
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 2 eggs, 1 lightly beaten, to glaze
- 100 g crème fraîche
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, torn into pieces
- 200 g smoked salmon (approx. 6-8 slices)
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1441.5 kJ / 343.2 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 567 mg
Alternativní recepty
Grace's family biscuits
45 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Artisan potato bread
2h 5min
Traditional French chocolate canelé
49 Std.
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2 godz.
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Crunchy nut snaps
3 godz. 45 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Leek and ham tart
1h 55 min.
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Cotton soft Japanese cheesecake
1 Std. 45 Min
Okonomiyaki
30 min