Kompatibilní verze
Smoked salmon brioche with crème fraîche and dill
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- olive oil, to grease
- 325 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp sea salt
- 40 g unsalted butter, plus extra to grease
- 175 g milk
- 15 g caster sugar
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- 2 eggs, 1 lightly beaten, to glaze
- 100 g crème fraîche
- 2 sprigs fresh dill, leaves only, torn into pieces
- 200 g smoked salmon (approx. 6-8 slices)
- ground black pepper, to season
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1441.5 kJ / 343.2 kcal
- Protein
- 14.6 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Tuk
- 16.4 g
- Nasycený tuk
- 7.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 567 mg
Alternativní recepty
Korean bao beef sliders
2h 10min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15min
Pimento Spread
5min
Ukrainian chebureks
1h 35min
Duchess potatoes
1 Std. 10 Min
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™) Metric
50min
Stone fruit galettes
50min
Traditional Kaiser rolls
26u. 35min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min
Artisan potato bread
2u. 5min
Leek and ham tart
1h 55 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2u. 20min