Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di grano
- 300 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di frumento
- 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1756 kJ / 420 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 86 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Pane pugliese
29h 20 min
Pane multicereali
17 Std. 30 Min
Pane al rosmarino
10h 55min
Pane rustico
2 Std.
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Preimpasto per pane
24 Std. 30 Min
Bauletti integrali allo speck
5h 15min
Pane barese
6 Std. 15 Min
Baguette
4 Std.