Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di grano
- 300 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di frumento
- 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1756 kJ / 420 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 86 g
- Tuk
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4 godz.
Mantovanine
2h 45min
Pane pugliese
29hod. 20min
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Baguette
4 godz.
Pane tipo ciabatta
26h
Nodini mediterranei
3h 50min
Corona bordolese
5 godz. 20 min
Pane barese
6 godz. 15 min
Filone di sola semola
2h 50min
Pagnotta casereccia
5h 10min
Preimpasto per pane
24h 30min