Zařízení & příslušenství
Baguette tradizionale
Příprava 10min.
Celkový 15hod. 35min.
4 pezzi
Suroviny
-
150 g di grano
-
300 g di acqua
-
25 g di lievito di birra fresco
-
350 g farina di frumento
-
2 cucchiaini di sale
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Protein
14 g
Kalorie
1756 kJ /
420 kcal
Tuk
1 g
Sacharidy
86 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Come dal fornaio
10 recepty/-ů
Itálie
Itálie
Mohlo by se vám také líbit...
Pane al rosmarino
10hod. 55min.
Baguette
4hod.
Pane tipo ciabatta
26hod.
Preimpasto per pane
24hod. 30min.
Pane al lardo e timo
4hod. 50min.
Pane con farina di mais
5hod. 5min.
Panini alle erbe
3hod. 5min.
Ciriola romana
10hod. 50min.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min.
Ciabattine veloci
3hod. 10min.
Il pane di Altamura
4hod.
Pane pugliese
29hod. 20min.