
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di grano
- 300 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 350 g di farina di frumento
- 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 420 kcal / 1756 kJ
- Protein
- 14 g
- Tuk
- 1 g
- Sacharidy
- 86 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al rosmarino
10hod. 55min
Baguette
4hod.
Pane rustico
2hod.
Pane multicereali
17hod. 30min
Pane tipo ciabatta
26hod.
Preimpasto per pane
24hod. 30min
Pane barese
6hod. 15min
Corona bordolese
5hod. 20min
Pagnotta al rosmarino
3hod. 30min
Il pane di Altamura
4hod.
Pagnotta casereccia
5hod. 10min
Pane pugliese
29hod. 20min