Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di mandorle pelate dolci
- 50 g di mandorle pelate amare
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 300 g di zucchero
- 3 albumi a temperatura ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 975 kJ / 233 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 41.5 g
- Tuk
- 5.8 g
Alternativní recepty
Crostata di frolla montata alle nocciole
1h 20 phút
Corona bordolese
5h 20min
Colomba pasquale alle mandorle
1h
Torrone morbido
6h 25min
Torrone morbido
6h 20min
Savoiardi morbidi
40 λεπτ.
Isadora ubriaca alle noci
3ωρ.
Crostatine al limoncello
2h 35 min
Ventaglietti ricoperti
2 godz. 40 min
Torrone alle mandorle
3 Std. 20 Min
Papassini sardi
8h 45min
Pabassinas di Mongongiori
1h 30min