Kompatibilní verze
Różowy budyń z komosy ryżowej, wiśni i napoju migdałowego
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g komosy ryżowej (quinoa)
- 600 g napoju migdałowego, niesłodzonego
- 120 g erytrytolu
-
450
g wiśni, świeżych, bez pestek
nebo 450 g wiśni, mrożonych, bez pestek - 100 g banana, dojrzałego, pokrojonego na kawałki
- 1 łyżeczka agaru
- migdały, w płatkach, do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 830.3 kJ / 198.3 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 31.2 g
- Tuk
- 5.7 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 82.3 mg
Alternativní recepty
Nocna owsianka migdałowo-marchewkowa
8 Std. 10 Min
Gryczanka z orzechami i rodzynkami
25 min
Kokosowa jaglanka z malinami
30min
Owsianka z komosą ryżową
15min
Migdałowa quinoa z owocami
30min
Kakaowy budyń jaglany z powidłami
20 min
Placki gryczane bez laktozy
35 Min
Jaglanka z bananami i orzechowym sosem
45min
Pudding orkiszowo-bananowy z gruszką
30min
Owsianka z marchewką i daktylami
20 min
Deser jagodowy z kaszy jaglanej
40min
Kokosowo-bananowy budyń z kaszy jaglanej z sosem malinowym
50min