Kompatibilní verze
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g Brussels sprouts, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (1 cm)
- 450 g spring carrots, peeled
- 90 g extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro grain
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprigs dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 773 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sweet and Sticky Red Cabbage and Sweet Potato Salad
40min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Ratatouille with Pecorino
1h 5min
Green Shakshuka
40min
Pumpkin Chili
50 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1 Std. 15 Min
Southwest Quinoa
40min