Kompatibilní verze
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g Brussels sprouts, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (1 cm)
- 450 g spring carrots, peeled
- 90 g extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro grain
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprigs dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 773 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Green Goddess Salad
10 min
Vegan Green Pea Fritters
20 min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 Min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Southwest Quinoa
40 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 min