Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
TM6 TM5

Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric

4.7 (42 hodnocení)

Suroviny

  • 255 g Brussels sprouts, trimmed and halved
  • 450 g zucchini, sliced in half moons (1 cm)
  • 450 g spring carrots, peeled
  • 90 g extra virgin olive oil, divided
  • 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
  • 2 sprigs rosemary, fresh
  • 200 g farro grain
  • 680 g water
  • 1 lemon
  • 60 g feta cheese
  • 3 - 5 sprigs dill, fresh, plus extra to garnish
  • ¼ tsp black pepper, ground, to taste

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1029 kJ / 246 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
30 g
Tuk
13 g
Nasycený tuk
3 g
Vláknina
6 g
Sodík
773 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty