
Kompatibilní verze
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g Brussels sprouts trimmed and halved
- 450 g zucchini sliced in half moons (1 cm)
- 450 g spring carrots peeled
- 90 g extra virgin olive oil divided
- 2 ¼ tsp salt divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro grain
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprigs dill, fresh plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 246 kcal / 1029 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 773 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pumpkin Chili
50min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1hod. 20min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Root Vegetable Gratin
1hod. 25min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45min
Cauliflower Steaks
45min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min