Kompatibilní verze
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 255 g Brussels sprouts, trimmed and halved
- 450 g zucchini, sliced in half moons (1 cm)
- 450 g spring carrots, peeled
- 90 g extra virgin olive oil, divided
- 2 ¼ tsp salt, divided, to taste
- 2 sprigs rosemary, fresh
- 200 g farro grain
- 680 g water
- 1 lemon
- 60 g feta cheese
- 3 - 5 sprigs dill, fresh, plus extra to garnish
- ¼ tsp black pepper, ground, to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 773 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1h 10 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1h 10 min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Carrot, Feta and Mint Salad
40 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9h 25min
Green Shakshuka
40 min
Nicoise Salad
1 Std. 15 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Vegetarian Chili
50 Min
Southwest Quinoa
40 min