Zařízení & příslušenství
Roasted Vegetables, Farro and Lemon Feta Dressing (Ben) Metric
Příprava 15min.
Celkový 55min.
8 portions
Suroviny
-
Brussels sprouts trimmed and halved255 g
-
zucchini sliced in half moons (1 cm)450 g
-
spring carrots peeled450 g
-
extra virgin olive oil divided90 g
-
salt divided, to taste2 ¼ tsp
-
rosemary, fresh2 sprigs
-
farro grain200 g
-
water680 g
-
lemon1
-
feta cheese60 g
-
dill, fresh plus extra to garnish3 - 5 sprigs
-
black pepper, ground to taste¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
773 mg
Protein
5 g
Kalorie
1029 kJ /
246 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
30 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Stoneware Baking Essentials
19 recepty/-ů
Kanada
Kanada
Mohlo by se vám také líbit...
Golden Beet Gazpacho
50min.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12hod. 20min.
Tomato Tart Tatin
1hod. 10min.
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min.
Southwest Quinoa
40min.
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25min.
Fish Tacos
45min.
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45min.
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1hod.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min.
Cauliflower Steaks
45min.
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min.