Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g água
- 10 g azeite
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 200 g queijo mozarela fresco
- 800 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 500 g batatinhas novas c/ casca cortadas às rodelas
- 50 g azeite
- 1 c. sopa de alecrim
- 1 pitada de pimenta
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Migas de couve e cogumelos com batata-doce
55 Min
Salada de três leguminosas
35 Min
Folar de carnes
2 godz. 20 min
Piza vegetariana
1 Std. 45 Min
Bolo de abóbora assada e especiarias
1 Std. 40 Min
Polvo com molho de ervas
1 Std.
Bife de atum com molho tártaro
20min
Rocky road
8h
Pato recheado acompanhado de puré de castanhas e maçã
3h 30min
Piza com base de curgete
2 godz. 10 min
Piza 4 estações
1 Std.
Creme de feijão-branco com chouriço e alecrim
45min