Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 200 g água
- 10 g azeite
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 200 g queijo mozarela fresco
- 800 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 500 g batatinhas novas c/ casca cortadas às rodelas
- 50 g azeite
- 1 c. sopa de alecrim
- 1 pitada de pimenta
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Piza fresca com pesto de pistácio
40min
Piza de alcachofra
Žádné hodnocení
Quiche de espinafres com base de batata
1 godz. 20 min
Chutney de tomate verde
40min
Bolo de polenta
1h
Cassata de avelã e chocolate
8 godz.
Guisado de frango – na sanduíche
2hod. 55min
Sorvete de tomate com vinho do Porto
Žádné hodnocení
Empanada multicolor
1h 15min
Lençol
30min
Argola de sementes de papoila com manteiga de limão
1 Std. 25 Min
Bolo frangipane
55 Min