Kompatibilní verze
Gnocchi de cenoura com molho de gorgonzola e nozes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi
- 50 g queijo parmesão
- 800 g água, mais q.b. p/ cozer os gnochi
- 200 g cenoura cortada em pedaços pequenos
- 500 g batata cortada em pedaços pequenos
- 1 ovo
- 280 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
Molho
- 50 g miolo de noz
- 200 g natas
- 100 g leite
- 100 g queijo gorgonzola
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Cebolinho picado q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3313.1 kJ / 791.9 kcal
- Protein
- 26.3 g
- Sacharidy
- 82.8 g
- Tuk
- 40.3 g
- Nasycený tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.7 g
- Sodík
- 2008.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi de batata com bacon, tomate e mozarela
1 Std. 25 Min
Risoto com ervas aromáticas
40min
Risoto
30 Min
Gnocchi de ricota e espinafres com molho de manteiga
1 Std. 20 Min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 Std.
Risoto de beterraba
30 Min
Pesto de rúcula e noz
5 min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min
Gnocchi de sêmola com molho de cogumelos
45min
Ravioli com ovo de codorniz e molho de curgete
1 Std.
Risoto com cebola caramelizada
1 Std.
Molho pesto
5 min