Zařízení & příslušenství
Cuketové špagety s boloňskou omáčkou z hlívy ústřičné
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
100 gramů parmazánu, na kousky (2 cm)100 gramů pecorina na kousky (2 cm)
-
110 gramů cibule na čtvrtky
-
2 stroužky česneku
-
60 gramů olivového oleje
-
200 gramů mrkve na plátky (1 cm)
-
2 stonky řapíkatého celeru na kousky
-
500 gramů hlívy ústřičné na kousky
-
400 gramů sekaných rajčat v plechovce
-
30 gramů rajčatového protlaku
-
2 čerstvé bobkové listy
-
1 snítka čerstvý rozmarýn
-
4 snítky čerstvého tymiánu
-
2 čajové lžičky sladké červené papriky
-
2 čajové lžičky sladidla např. Xylitol, Erythritol nebo Stévie
-
2 čajové lžičky soli plus navíc na dochucení
-
½ čajové lžičky mletého černého pepře plus navíc na dochucení
-
800 gramů cukety na tenké nudličky (viz Tip)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
20 g
Kalorie
1723 kJ /
412 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
14.8 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
LOW CARB
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cuketový bowl s tofu
40min.
Zeleninovo-sýrové fondue
30min.
Pomalu vařené fazole haricot
14hod. 40min.
Kaviárový krémový sýr na toastu s ředkvičkovým salátem
Žádné hodnocení
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1hod. 35min.
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min.
Řecký zelný salát
2hod. 15min.
Čočkovo-dýňový guláš
1hod.
Kari ze špičatého zelí
35min.
Brambory se zelenými fazolkami a petrželovým pestem
35min.
Čočka na kari s dýní v páře
1hod. 15min.
Dal makhani
13hod. 20min.