Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
Příprava 15min.
Celkový 2hod. 55min.
4 portions
Suroviny
Sous-Vide Pork Chops
-
pork chops, boneless 4 chops (approx. 1 in. thick)28 oz
-
salt4 - 8 pinches
-
ground black pepper4 - 8 pinches
-
fresh rosemary2 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves cut in halves lengthwise2
-
water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)1 oz
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
-
dark chocolate (70% cocoa) cut in pieces2 ½ oz
-
balsamic vinegar2 tsp
-
water½ oz
-
unsalted butter2 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
Bosc pears cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges2
-
spiced rum (volitelně)2 - 3 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
485.8 mg
Protein
43.3 g
Kalorie
2541.8 kJ /
607.5 kcal
Tuk
33.8 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
14.3 g
Sacharidy
25.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saucy Sous-Vides
9 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2hod. 50min.
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120hod. 5min.
Scalloped Potatoes
2hod. 30min.
Sous-vide Steak
1hod. 30min.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1hod.
Glazed carrots with honey
1hod. 10min.
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
35min.
Chocolate and strawberry domes
51hod.
Potstickers
45min.
Sous-Vide Drunken Chicken
2hod.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min.
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4hod.