
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sous-Vide Pork Chops
- 28 oz pork chops, boneless 4 chops (approx. 1 in. thick)
- 4 - 8 pinches salt
- 4 - 8 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh rosemary
- 2 garlic cloves cut in halves lengthwise
- 2 tsp extra virgin olive oil
- water to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark), plus extra to cool
-
1
oz lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
nebo 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder)
Chocolate Sauce and Caramelized Pears
- 2 ½ oz dark chocolate (70% cocoa) cut in pieces
- 2 tsp balsamic vinegar
- ½ oz water
- 2 tbsp unsalted butter
- 1 tbsp brown sugar
- 2 Bosc pears cored, peeled, cut lengthwise in 8 wedges
- 2 - 3 tbsp spiced rum (volitelně)
- 1 - 2 pinches salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 607.5 kcal / 2541.8 kJ
- Protein
- 43.3 g
- Tuk
- 33.8 g
- Sacharidy
- 25.5 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Nasycený tuk
- 14.3 g
- Sodík
- 485.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1hod. 40min
Tomato Tart Tatin
1hod. 10min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2hod. 45min
Choron Sauce
20min
Browning Pork Cubes
15min
Pineapple Pork Chops
2hod. 40min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1hod. 50min
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2hod. 20min
Sous-Vide Salmon
1hod.
Sous-Vide Drunken Chicken
2hod.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min